Billige flybilletter

Slik får du billige flybilletter: Her er 6 gode råd

Det kan være vanskelig å finne de billigste flybillettene, men med noen enkle triks kan du spare et betydelig beløp på flybillettene dine. I denne artikkelen deler vi 6 tips som hjelper deg med å finne de billigste flybillettene.

1. Bestill i god tid
2. Vær fleksibel med reisedatoene dine
3. Bruk prissammenligningstjenester for flyreiser
4. Meld deg på prisvarsler og nyhetsbrev
5. Se etter skjulte gebyrer
6. Fly utenom høysesongene
7. Bonustips: Få gratis e-bok med enda flere tips om billige flybilletter

1. Bestill i god tid
En av de mest effektive måtene å få billige flyreiser på, er å bestille i god tid. Flyselskapene øker ofte prisene på billettene sine jo nærmere avreisedatoen man kommer. Så hvis du bestiller lang tid i forveien, kan du spare mange penger. Som en generell regel bør du sørge for å bestille flybilletter innen fire uker før avreise – og helst før. Slå til når du finner en billig pris.

2. Vær fleksibel med reisedatoene dine
Å være fleksibel med reisedatoene dine kan også hjelpe deg med å spare penger på flybillettene dine. Hvis du for eksempel kan reise på hverdager i stedet for i helger, kan du ofte finne billigere billetter. I tillegg kan du prøve å søke etter flyreiser på forskjellige tider av døgnet, da prisene kan variere avhengig av tidspunktet for flyvningen.

3. Bruk prissammenligningstjenester for flyreiser
Et annet godt tips for å få billige flyreiser er å bruke en prissammenligningsside for flyreiser. Prissammenligningssider gir deg mulighet til å søke etter flyreiser fra flere flyselskaper samtidig, noe som gjør det enkelt å sammenligne priser og finne de beste tilbudene.
Et eksempel er søkeskjemaet øverst på denne siden. Det er den samme søkemotoren for å finne billige flybilletter som den man finner på Travelmarket.dk.

4. Meld deg på prisvarsler og nyhetsbrev
Å registrere seg for prisvarsler er en annen fin måte å holde seg informert om aktuelle tilbud på flyreiser.
Du kan opprette prisvarsler for flybilletter og flyreiser på Travelmarket.no og overvåke prisen på en bestemt flyreise. Vi oppfordrer deg også til å melde deg på nyhetsbrevet her på Lavprisreiser, hvor vi kontinuerlig sender ut gode tilbud på pakkereiser og flybilletter.

5. Se etter skjulte gebyrer
Når du søker etter flyreiser, er det viktig å være oppmerksom på skjulte gebyrer. Noen flyselskaper tar ekstra betalt for ting som bagasje, setevalg og mat og drikke om bord. En flybillett som ser billig ut ved første øyekast, kan vise seg å være en dyr løsning.

6. Fly utenom høysesongene
Hvis du har mulighet, bør du unngå å fly når det er skoleferie. Da er det mange som ønsker å reise, og derfor setter flyselskapene opp prisene. Hvis du kan fly noen dager før en skoleferie starter, kan det være mange penger å spare.

Bonustips: Få gratis e-bok med enda flere tips om billige flybilletter
Prissammenligningssiden travelmarket.no har publisert e-boken «Slik finner du de billigste flybillettene», hvor reiseekspert Ole Stouby deler sine 11 beste råd om å finne de billigste flybillettene.
Alt som skal til for å kunne laste ned e-boken, er at du melder deg på Travelmarkets nyhetsbrev.